Utasszámláló rendszer

Kézi és automatizált megoldás, nagyfokú pontossággal

LEÍRÁS

Számoljunk az utasokkal!

Kép

A pontos utasszám egy fontos tényező a modern forgalomirányításban. Ez határozza meg az adott útvonalakon és időszakokban indítandó járatok számát és típusát az optimális kihasználtság érdekében. A jól optimalizált vezénylés eredménye gazdaságosabb működés, kényelmesebb, vonzóbb közösségi közlekedés.

Erre kínálunk megoldást, mely hatékony a pontos utasszám folyamatos és automatikus megállapításához és annak feldolgozásához.

A kamera rendszer képes a mozgó tömegben az egyes emberi alakokat megkülönböztetni és mozgási irányonként elkülönítve, a fel és leszállókat folyamatosan és automatikusan számolni, rögzíteni. A szoftveres feldolgozó rendszer segít az adatok elemezésében, ezáltal jobb tervgazdálkodást készíteni az optimális vezénylés számára.

Eseti utasszámlálásokra a mobil alkalmazásunk nyújt segítségét, mellyel manuálisan végezhető az adatrögzítés akár közvetlen kapcsolatot teremtve az utasokkal, így utazás elégedettségi kérdőívek kitöltésére is lehetőséget ad.

KIMUTATÁS KÉSZÍTÉS

Kimutatás készítés

A rendszer automatizálja a kimutatások készítését, ezáltal könnyen tervezhetővé válik az optimális járatszám és készültség.

Kép
ELŐNYÖK

Előnyök a rendszer használatával

ELŐNYÖK

  • A hardveres automata rendszer számlálási pontossága több mint 96%
  • Folyamatos mérés és adatgyűjtés
  • Akár kiegészítő biztonsági kameraként is funkcionálhat
  • Mobilalkalmazással eseti, manuális utasszámlálási lehetőség, elégedettségi kérdőívek készítésével