Rólunk

… fejlesztés, innováció, fejlődés…
…tanulságok, sikerek, tapasztalat…
…célok, munka, kitartás…
…emberek, alázat, csapat…
…kihívások, megoldások, partnerek…

Több mint 30 éve nyújtunk minőségi IT megoldásokat,
ügyfeleink és partnereink számára!

5 érv melletünk!

5 ÉRV MELLETÜNK!

TAPASZTALAT
Kép

Tapasztalat

A HC Linear Kft. egyedi informatikai problémák, ötletek megoldására, megvalósítására, integrált informatikai rendszerek fejlesztésére alakult 1990-ben. Az elmúlt 30+ évben több mint 100 vállalat, állami cég, multinacionális cég, kis- és közepes vállalkozás részére készítettünk kiváló minőségű, innovatív, egyedi elvárásokat és szabványokat is kielégítő informatikai rendszereket, komplex megoldásokat, szolgáltatásokat.

INNOVÁCIÓ
Kép

Innováció

A folyamatos kutató-fejlesztő munka eredményeként jelentős tapasztalatra tettünk szert a kontaktus nélküli azonosítás, a mérésadatgyűjtés, távmenedzsment valamint a műholdas helyzet-meghatározás, és közlekedés-informatika területén. Innovatív gondolkodásunk bizonyítéka a sokrétű termékpalettánk és a kapott elismerések.

Kép
Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Díj
Kép
Magyar Innovációs Szövetség kiemelt elismerése
Kép
MagyarBrands
Innovatív Márka Díj
2017, 2019, 2021, 2022
EGYEDI FEJLESZTÉS
Kép

Egyedi informatikai rendszer, hardver és szoftver fejlesztés

Ötlettől a megvalósításig, támogatásig! Legyen szó egyedi gyenge áramú elektronika vagy eszköz megtervezéséről, kifejlesztéséről, legyártásáról, a hozzávaló szoftverek elkészítéséről, komplex, akár országos méretű informatikai rendszerek fejlesztéséről, integrálásáról, üzemeltetésről, sokrétű szakemberekből álló 50+ fős csapatunk megvalósítja!

MEGBÍZHATÓSÁG
Kép

Megbízhatóság

Az általunk fejlesztett IT rendszerek az iparági - akár legszigorúbb - szabványoknak is megfelelnek. Rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszerrel. Számunkra fontos a hosszútávú megbízható működés, melynek bizonyítéka, a széles körű referenciánk, a számos visszatérő Ügyfelünk valamint termékeink több milliós felhasználói tábora.

ELKÖTELEZETTSÉG
Kép

Elkötelezettség

Célunk kiváló minőségű, egyedi elvárásokat is kielégítő informatikai rendszerek kifejlesztése, melyekkel hozzájárulunk ügyfeleink igényeinek megvalósításához. Elkötelezettek vagyunk az innováció, a folyamatos fejlődés és új technológiák alkalmazására, jelenlegi rendszereink továbbfejlesztésére és újak megalkotására, valamint elősegítjük a harmadik évezred információs és digitális társadalmának kiépítését.